• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

35. Les festes de Pasqua

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Infantil - Col·lecció Contes de Tots

Título: 35. Les festes de Pasqua
Autor: Didín Puig
Il·lustracions de Gabi Alonso

L’estació de l’hivern s’acaba i ens vénen els dies lluminosos de la primavera. Hem estat massa tancats a casa, al poble. Els dies curts i les nits eternes arriben al final i tot ens anima a eixir al carrer, al camp.

És el primer contacte amb la natura en el moment precís en què tot el camp comença a vestir-se de verd. Les festes de Pasqua és una obra que ens apropa amb estima, enyor, tendresa i desig de difondre la cultura popular. Una de les nostres festivitats més característiques, així com un recull de receptes tradicionals, jocs populars i costumaris que són part definitòria d’un Poble.

 

Didín Puig és veïna de Benimodo, la Ribera Alta. Va estudiar a l’escola Lo Rat Penat, on va rebre lliçons del mestres de l’època com Carles Salvador, Enric Valor, Francesc Ferrer Pastor, Enric Matalí, Martí Domínguez i Manuel Sanchis Guarner. Després va estudiar periodisme a París, on va viure el maig del 68, els conflictes sindicals i va organitzar concerts de cantautors al teatre Olympia. Professionalment, va donar classes de valencià al col·legi dels Jesuïtes, treballà a la discogràfica Edigsa, al grup de danses Alimara, al centre territorial de TVE en Aitana i com a guionista de programes a Canal 9. Té el guardó Miquelet d’Honor, el Tio Canya del Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia i el II Premi d’Ajuda a la Igualtat Ascensión Chirivella Marín.

 

Gabriel Alonso Va nàixer el 1969, és un pintor figuratiu que va per lliure, el seu estil que barreja el llenguatge del còmic amb el de la pintura clàssica l’acosta cada vegada més a la il·lustració de llibres: començà amb les Auques concebudes pel seu mestre Francesc Aledón i les il·lustracions de El tesoro de los templarios de Marisa Fernández Calabuig, El viatge de Battuta de Francesc Baixauli Mena, Su árbol de sangre de Rose Steel i El secreto de Chichén Itzá de Marisa Fernández Calabuig. És Doctor en Belles Arts (1997), com a pintor ha rebut nombossos premis i distincions com El Premi de la Real acadèmia de Sant Carles de València (2002), El Salón de Otoño del Ateneo Mercantil (València, 2005).

 

Título: 35. Les festes de Pasqua
Autor: Didín Puig
Il·lustracions de Gabi Alonso
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 21x 20 cm.
Pàgs. 72
PVP: 9,90 €.
ISBN: 978-84-164732-0-5

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   gener 2018   »
dididididididi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 53 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: