• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

UN MÓN MILLOR ÉS POSSIBLE!

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Fora de Col·lecció

Título: UN MÓN MILLOR ÉS POSSIBLE!
Autor: Josep Taronger

La postguerra de la Guerra Civil Espanyola del 1936 – 1939, va durar ben bé 25 anys, sinó més. Va ser amb escreix la més llarga de tota Europa.

Vaig nàixer a Llíria, capital de la comarca de Camp de Túria, un estiu d’eixa llarga i angoixosa postguerra, una època molt i molt difícil de la història del nostre País i que va costar anys i panys de poder superar.

L’única cosa positiva que vaig treure d’eixa etapa de la meua vida, va ser la immensa estima a la meua llengua i al meu País. UN MÓN MILLOR ÉS POSSIBLE! Josep Taronger Josep Taronger UN MÓN MILLOR ÉS POSSIBLE! Viaranys pels néts És un llibre ple de tendresa i un magnífic reflex de la vida de l’autor, de les seues inquietuds, dels seus costums, maneres de pensar i viure. Un llibre amé i fàcil de llegir, on de tant en tant, ens trobarem identificats. Recomanem la seua lectura a pares, educadors, tutors i infants, per aconseguir entre tots allò de: “Un món millor és possible. Viaranys pels néts”.

Título: UN MÓN MILLOR ÉS POSSIBLE!
Autor: Josep Taronger
Nivel: Adults
Formato: 15x21 cm.
Pàgs: 112
PVP: 14,90 €.
ISBN: 978-84-16473-18-2

 


 

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 48 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: