• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

RUZAFA EVOLUCIÓN HISTÓRICA DE SU HUERTA

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Fora de Col·lecció

Título: RUZAFA EVOLUCIÓN HISTÓRICA DE SU HUERTA - PRIMERA PARTE DE 1238 A 1390
Autor: Ricardo Aparici Izquierdo

En el primer plano los campos de arroz que en el siglo XIX eran del Marqués de San Joaquín, tierras que en tiempos de la reconquista formaban parte del lago de la Albufera.

Al fondo de la fotografía podemos ver la Alquería del Brosquil, antigua Alqueria de Castelló de l’Albufera en tiempos de la Reconquista.

A medio camino entre dicha alquería y dichos campos, a la altura de los dos olivos, muy próximos entre ellos, se encuentran los restos del antiguo Camí de les Vaques que en tiempo de la Reconquista se dirigía hacia el Norte en busca del antiguo Camí de la Conqua Vella, camino que lindaba por Levante con el lago de la Albufera y por Poniente con las tierras de marjal ubicadas delante de la Alqueria de Castelló de la Albufera, posteriormente llamada Alquería de Castelló d’En Arrufat, tierras que en 1390 formaban parte del Salzer, incluido dentro de las tierras de la Conqua Vella en este mismo tiempo, tierras en las que acamparon las tropas del Rey Don Jaime la noche del 22 de abril de 1238 tras salir este mismo día del Puig y cruzar el vado del río Turia a la altura del Grau. Al día siguiente, el 23 de abril, a primeras horas de la mañana, el Rey Don Jaime se dirigió, siguiendo el Camí de Castelló, al poblado de Roçafa en ayuda de sus tropas almogávares que, sin su autorización, se habían adelantado a la conquista de esta población, tropas almogávares que estaban a punto de ser atacadas por el rey moro cuando el Rey Don Jaime llegó a socorrerlas.

Título: RUZAFA EVOLUCIÓN HISTÓRICA DE SU HUERTA - PRIMERA PARTE DE 1238 A 1390
Autor: Ricardo Aparici Izquierdo
Nivel: Adults
Formato: 17x24 cm.
Pàgs: 272
PVP: 19,90 €.
ISBN: 978-84-943422-9-5

 


 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 47 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: