• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

63. Abinkur, último edetano

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial Castellà - Col·lecció Calabria

Título: 63. Abinkur, último edetano
Autor: Xabier Nonius

En tiempos de las «guerras sertorianas», un muchacho íbero es adoptado por una familia romana asentada en Hispania. Su conversión en ciudadano romano le permitirá perseguir el sueño de convertir Edeta, su patria, en una ciudad avanzada que recupere el poder que tuvo antaño.

Desde su nueva posición social, en una fa milia muy rica, con posesiones mineras y tradición militar, emprenderá su cursus honorum y servirá junto a Sertorio, y luego junto a Julio César, siempre contra los optimates y los pompeyanos.

Su vida de romano, y su carrera, serán las más atípicas vividas por un magistrado: luchando, discutiendo con Cicerón en el Senado, conociendo a la joven Cleopatra o, por ejemplo, negociando con los galos. Pero siempre sometido a la voluntad de unos dioses ajenos, que dificultarán su sueño de repoblar su tierra, y conceder a Edeta el estatus de Municipium Civium Romanorum.

Título: 63. Abinkur, último edetano
Autor: Xabier Nonius
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 13,5x21 cm.
Pàgs: 308
PVP: 18 €.
ISBN:  978-84-16473-17-5

 

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 44 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: