• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Grans intèrprets valencians de l'espectacle

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Fora de Col·lecció

Título: Grans intèrprets valencians de l'espectacle
Autor: Rafel Sena

Sempre s’ha dit que els/les valencians/es som un poble d’artistes ja que per tot arreu del globus terraqui trobem algun/a que altre natural del país, introduït en el món de l’espectacle; de primera figura o de “bulto”, tant se val, i és que l’esperit artístic, com a mediterranis que som, el portem al cos.

Però hem viscut i vivim en terrenys plens de dificultats i aquest llibre documenta els triomfs i peripècies que han hagut que gaudir o sofrir la majoria d’intèrprets, durant llurs trajectòries professionals, dels quals, ací trobareu un bon grapat de biografies dels esmentats, de segles, comediants.

Malgrat els entrebancs, en aquesta terra continuaran sorgint magnífics treballadors constants de la cultura manifestada en l’espectacle, els quals ens conduiran a un altre món màgic. No ho dubteu i continueu aplaudint-los. S’ho mereixen. A tots els grans intèrprets valencians va la meua especial dedicatòria del llibre que teniu a les mans.


Rafel Sena. Natural de la Ciutat de València, d’on són els meus pares i avis. De professió fotògraf d’estudi, tercera generació. Estudiant i addicte empedreït a les BB.AA. La pintura, la música... i com no, el bon cinema i teatre. De fet, el 2013, vaig publicar un llibre de documentació històrica ELS ESPECTACLES PÚBLICS DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA. He vist moltes representacions teatrals, des del gran actor Rafael Rivelles fins a Raimon i Ovidi Montllor, passant per la singular Concha Piquer. M’he entusiasmat escoltant Al Tall i també he gaudit de l’alegria de Carraixet. En fi. No puc negar-ho, sóc un enamorat de la meua ciutat i del meu País.

Título: Higueruelas. en tiempos revueltos
Autor: Rafel Sena
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 17x24 cm.
Pàgs: 242
PVP: 19,90 €.
ISBN: 978-84-16473-09-0

 


 

Entrevista Aldara

Agenda

«   gener 2017   »
dididididididi
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

more ...

Qui està en línia

Tenim 67 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: