• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

62. Cuentos cortos, ideales y sin filtro

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial Castellà - Col·lecció Calabria

Título: 62. Cuentos cortos, ideales y sin filtro
Autor: Francesc González

F. González Molinero, Fuertescusa o Fuente Escusa, como muestran los mapas por los que transitó el Quijote por la serranía conquense camino de Zaragoza. Su corazón comparte la geografía de la niñez con la de la llanura por la que el lecho del Turia se pierde en Nazaret.

Se declara mestizo, prueba de ello es este libro cuyos textos hablan en los dos idiomas en los que el autor se expresa habitualmente. Es el particular y entusiasmado homenaje del autor a la lengua de March, Martorell, Espriu o Estellés. Fue cofundador de la revista Proís en la Valencia de 1973 -1974 y ha formado parte de las antologías literarias: Un siglo de poesía en Valencia; Corrientes-Valencia, Poesía Hoy , 115 (narradores y poetas conquenses) y en Microrrelatos Falleros de los lectores del diario Levante- EMV. Ha colaborado en las revistas: Poesía Hispánica, Cuadernos literarios Azor, Poema Convidado, Andino, Ojobuey, Sólos de Otoño en el Júcar, Al margen y en Átame. Ha sido accésit de los Premis Literaris Vila d’Alaquàs en la modalidad de poesía y finalista del Premio Cavallers de Neu de Valencia. Ha publicado los libros: Para decir la noche (en colaboración con el poeta Álvaro García) y Escabas, el paisaje sonoro. Ha sido director de la Fira del Llibre de València, 1987-1990 y ha coorganizado el Festival Internacional de Performance i Poesia d’Acció en Peñíscola y en el IVAM-Centre del Carme de Valencia, 1990-1992. Ha formado parte de la Associació Nous Comportaments Artístics (ANCA) y ha sido presidente de la Associació de Gestors i Gestores Culturals del País Valencià. En la actualidad es gestor cultural en un centro cultural municipal.

F. González Molinero, Fuertescusa o Fuente Escusa, com mostren els mapes pels quals transità el Quixot per les muntayes de Conca camí de Saragossa.El seu cor compartix la geografia de la infància amb la de la plana per la qual el llit del Túria es perd a Natzaret. Es declara mestís, prova d’això és aquest llibre els textos del qual parlen en els dos idiomes amb els què l’autor s’expressa habitualment. És el particular i entusiasta homenatge de l’autor a la llengua de March, Martorell, Espriu o Estellés. Va ser cofundador de la revista Proís en la València de 1973 -1974 i ha format part de les antologies literàries: Un siglo de poesia en Valencia; Corrientes-Valencia, Poesia Hoy; 115 (narradors i poetes de Conca) i en Microrrelatos Falleros dels lectors del diari Levante-EMV. Ha col·laborat en les revistes: Poesía Hispánica, Cuadernos literarios Azor, Poema Convidado, Andino, Ojobuey, Solos de Otoño en el Jucar Al margen i en Átame. Ha sigut accèssit dels Premis Literaris Vila d’Alaquàs en la modalitat de poesia i finalista del Premi Cavallers de Neu de València. Ha publicat els llibres: Para decir la noche (en col·laboració amb el poeta Álvaro García) i Escabas, el paisaje sonoro. Ha sigut director de la Fira del Llibre de València, 1987-1990 i ha coorganizat el Festival Internacional de Performance i Poesia d’Acció a Peníscola i en l’IVAM-Centre del Carme de València, 1990- 1992. Ha format part de l’Associació Nous Comportaments Artístics (ANCA) i ha sigut president de l’Associació de Gestors i Gestores Culturals del País Valencià. En l’actualitat és gestor cultural en un centre cultural municipal.


Estos Cuentos de F. González Molinero son, en efecto, cortos, ideales y sin filtro. Tan cortos, que algunos se aúpan y ponen de puntillas para asomarse al estante de los microrrelatos. Tan ideales, que más que cuentos son las volutas de humo que desprenden los instantes al apagarse, los reflejos en la pupila de los últimos ecos, el roce de la trascendencia que se nos escapa. Tan sin filtro, que se paladean, por las comisuras de la sonrisa, con el sabor rojo intenso, inmediato, breve y sutil de la amapola iluminada de fugaz rocío. Se ofrecen, además, envueltos en lustrosas ilustraciones de ilustres firmas que esclarecen, anotan y enriquecen los textos, para mayor goce y disfrute de los más finos degustadores.

Aquests Contes de F. González Molinero són, en efecte, curts, ideals i sense filtre. Tan curts, que alguns s'alcen i es posen de puntetes per traure el nas al prestatge dels microrelats. Tan ideals, que més que contes són les volutes del fum que desprenen els instants en apagar-se, els reflexos en la pupil·la dels últims ressons, el frec de la transcendència que se'ns escapa. Tan sense filtre, que s'assaboreixen, per les comissures del somriure, amb el sabor vermell intens, immediat, breu i subtil de la rosella il·luminada de fugaç rosada. S'ofereixen, a més, embolcallats en lluïdores il·lustracions d'il·lustres signatures que aclareixen, anoten i enriqueixen els textos, per a major goig i plaer dels més fins degustadors

Título: 62. Cuentos cortos, ideales y sin filtro
Autor: Francesc González
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 13,5x21 cm.
Pàgs: 108
PVP: 11 €.
ISBN:  978-84-16473-13-7

 


 

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 70 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: