• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

34. El mirall d'Africa

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Infantil - Col·lecció Contes de Tots

Título: 34. El mirall d'Africa
Autor: Edgar Juan / Dolors Todolí

Qui som:
Sendes Solidàries és una xicoteta ONG registrada a Gandia i formada per alpinistes de la Safor i de la vall d’Albaida, que tracta d’ajudar al desenvolupament i a la promoció de l’educació i l’escolarització en zones pràcticament inaccessibles (d’ahí el nom de l’ONG).

El motiu d’aquest conte va ser el gran impacte que l’estil de vida de certes tribus del poblat d’Iwol a Senegal va causar en els membres del grup alpí Edelweiss (actualment Sendes Solidàries) durant un dels nostres projectes d’ajuda a poblats situats en llocs inaccessibles. Veure la vida tan diferent però tan senzilla d’aquelles famílies, allò que es pot fer amb tan poquet; despertar la consciència de les nostres filles i fills en una edat en què poden absorbir fàcilment molts valors, i fer-los entendre que les coses materials tenen el valor que nosaltres els volem donar, són els principals objectius del conte “El mirall d’Àfrica”, una història en la qual els xiquets i xiquetes hauran d’introduir-se i reflexionar; un conte que és una porta de connexió amb un món que no coneixen. I és que a vegades, fer pensar un xiquet és la solució a molts dels nostres problemes.

 

Edgar Xavier Juan Perelló
Nascut a Gandia el 7 de juliol de 1978. Bomber forestal de professió,
va estudiar Tècnic Superior de Riscos Professionals i és diplomat
professional universitari per la Universitat de València en els serveis d’extinció d’incendis, salvament i psicologia en emergències. Membre de l’ONG Sendes Solidàries des de 2005, ha fet treballs de reconstrucción
i adequació de les escoles del poblat berber situat al cor del parc natural del Toubkal, a la serralada de l’Atles.

 

Dolors Todolí Bofí
Vaig nàixer a Gandia l´any 1.957. Des de que recorde he estat dibuixant,
pintant i inventant contes.
Sóc mestra d´Educació Infantil a l´Escola
“Gregori Mayans” de Gandia i després de classe “contacontes” a totes les Biblioteques de Gandia.
A banda imparteix cursos de Formació del Professorat i sóc membre del Consell de Redacció de la revista “In-fàn-ci-a” on he publicat articles. Així com a les revistes “Guix” i “Cuadernos de Pedagogía”.
Llibres publicats:
*«Coet a Titania», «La rateta que col·leccionava col·leccions», «La bruixa paperera», «L’illa dels quatre colors», «Un barret enmig del bosc» i «El caragol Col».
* “Els titelles també van a l´escola” Editorial Denes (II Premi Caixa Popular- Enric Soler i Godes d´Experiències
Pedagògiques a l´Escola)

 

Título: 34. El mirall d'Africa
Autor: Edgar Juan / Dolors Todolí
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 21x 20 cm.
Pàgs. 24
PVP: 9,90 €.
ISBN: 978-84-943422-1-9

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   gener 2018   »
dididididididi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 3 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: