• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

4. Integració de les minories ètniques a l'escola

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Col·lecció Experiències

Títol: INTEGRACIÓ DE LES MINORIES ÈTNIQUES A L’ESCOLA: LA CULTURA MARROQUINA
Autors: C. Arlandis, P. Badia, J. López i V. Martínez

Per fer front a la realitat actual i a l’acollida de ciutadans marroquins als centres de la Comunitat Valenciana, aquest llibre es planteja tres objectius per a treballar un ambiciós projecte que englobaria totes les situacions possibles.

1. Ensenyar a l’alumne d’una manera funcional per a defensar-se en la societat d’acollida.
2. Treballar activitats integradores amb un projecte intercultural.
3. Facilitar el coneixement de la nova cultura per part de la resta de l’alumnat posant a l’abast un complet material curricular.

També com a professionals, als autors els preocupa en quina llengua s’han de relacionar amb els companys, per tant la responsabilitat que un alumne de diferent cultura aprenga les pròpies de la Comunitat Valenciana és responsabilitat de tot el centre; tot i que el fet educatiu es desenvolupe amb els companys dins l’aula.

En aquest treball s’ofereixen recursos que fan possible la cabuda real de tots els alumnes, la qual cosa és una condició perquè es produesquen estratègies d’aprenentatge per a la convivència, respecte, tolerància i l’enriquiment mutu entre cultures diferents.

Títol: INTEGRACIÓ DE LES MINORIES ÈTNIQUES A L’ESCOLA: LA CULTURA MARROQUINA
Autors: C. Arlandis, P. Badia, J. López i V. Martínez
Nivell: Joves i adults
Format: 20x20 cm.
Pàgs. 208
PVP: 15 €.
ISBN: 84-95802-81-3

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 27 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: