• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

12. Tast d'eternitat

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Col·lecció Rent

Título: TAST D'ETERNITAT
Autor: Joan Valls

 

Poques vegades en la nostra poesia del segle xx ha aparegut amb tanta força una visió dramàtica i alhora esperançada de l’home com en l’obra de Joan Valls. No es tracta d’una antropologia còmoda, sinó en tensió: afirmació del jo, descobriment de la lluita interior, recerca de l’harmonia i pau.

Tot viscut des d’una radical soledat. Tast d’eternitat té el caràcter d’itinerari, és un viatge interior, una potent introspecció sobre la condició humana que no defuig la realitat social, amb un sentit ascensional que portarà a la glorificació. Joan Valls no fa una aproximació metafísica a Déu, sinó que ens descobreix l’home amb un projecte vital, amb una història. L’ascensió no és una evasió de la societat humana; la salvació no és un afer individual. El poeta, en la seua «recerca de Déu», assumeix la veu dels hòmens, dels més humils (infants, ancians, treballadors) com una expressió de fraternitat humana i cristiana.

 

De l'autor:

Joan Valls i Jordà (Alcoi, 1917-1989) inicià la seua activitat literària durant la República col·laborant en premsa i escrivint el sainet Quatre de la terra, gènere que conrearà amb èxit al llarg de tota la seua vida. Però és en la poesia on la seua figura cobra veu pròpia. De La cançó de Mariola (1947) a l’obra pòstuma La rosa quotidiana (1990), dèsset llibres i diverses antologies acrediten la fecunditat d’aquest escriptor valencià. L’obra poètica de Valls, tant des del simbolisme inicial com des del realisme social de les últimes obres, mostra un univers líric i antropològic propi, caracteritzat per una pacient indagació sobre l’home. Entre altres obres Joan Valls és autor de Paradís en blanc (Premi Ciutat de Barcelona 1959), Versos a Sara (Premi València 1961), Les roses marginals (Premi Ciutat de Palma 1962), Breviari d’un eremita urbà (Premi Ausiàs March 1974) i Anys i paranys (Premi de la Crítica 1985). L’editorial Denes ha publicat també la tercera edició de La cançó de Mariola (2007).

 

 

Título: TAST D'ETERNITAT
Autor: Joan Valls
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 13x21 cm.
Pàgs. 96
PVP: 12 €.
ISBN: 978-84-92768-88-2

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 28 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: