• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

100. La terra interior

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Col·lecció Poesia

100. La terra interior i altres poemes
Vicent Berenguer

 

Del pròleg: En principi, un poeta va generant o creant el que Pierre Bourdieu anomenava «capital cultural» i està totalment absorbit pel ritme trepidant del present i no dedica gaire atenció a reflexionar sobre els seus orígens o les seves fites a llarg termini.

En principi, un poeta va generant o creant el que Pierre Bourdieu anomenava «capital cultural» i està totalment absorbit pel ritme trepidant del present i no dedica gaire atenció a reflexionar sobre els seus orígens o les seves fites a llarg termini. Arriba un dia, però, en què canvia de parer perquè té al seu haver una certa quantitat d’obra acumulada que no pot desatendre i, al mateix temps, ha de continuar explorant territoris creatius nous que té al davant. A partir d’aquest moment ha de dividir els seus esforços entre prestar l’atenció adequada al passat, al present i al futur de la seva trajectòria literària. I és a partir d’aquest moment també en què ha d’aprendre a rellegir-se correctament, és a dir, en profunditat, no com a exercici d’egolatria sinó com a part integral del procés d’administrar convenientment l’energia creativa de la qual disposa. El llibre que els lectors tenen a les mans, La terra interior i altres poemes, és el fruit d’una relectura en profunditat de l’obra de Vicent Berenguer, duta a terme pel mateix poeta.

 La terra interior i altres poemes és un balanç o resum de la carrera poètica de Berenguer vista en perspectiva des del present. Una carrera poètica que es va iniciar formalment l’any 1983 quan el poeta va quedar entre els guanyadors del Premi Amadeu Oller amb el quadern Marines i després va guanyar el Vila d’Alaquàs amb el que seria el seu primer poemari, Guants de macam, publicat al cap de dos anys, el 1985. En definitiva, estem parlant de poc més d’un quart de segle de carrera poètica, una carrera que seguiria endavant amb Carmí vora els llavis (1986), Dalila (1987), La terra interior (1989), Imitació de la soledat (1990) i L’home no confia en la ciutat (1996).

 

 

100. La terra interior i altres poemes
Vicent Berenguer

Format: 13x19,5 cm.
Pàgs. 136
PVP: 12,0€.
ISBN: 978-84-96545-88-5

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   gener 2018   »
dididididididi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 27 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: