• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

33. El llibre de Pau

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Infantil - Col·lecció Contes de Tots

Título: EL LLIBRE DE PAU
Autor: Mª Victòria Navarro, Teresa Pitxer i Alfred Ramos

El llibre de Pau ha fet trenta-cinc anys. Però, els misteris de la lletra impresa i dels donyets que guarden les seues planes, o eren les titelles màgiques amb les que jugaven tots dos germans?, han aconseguit que Pau i Tere, els personatges d’aquesta història, continuen tenint la mateixa edat.

Els lectors i les lectores, que van descobrir Pau en 1976, ja frisen els quaranta anys, i encara continuen recordant el xiquet de cara redona i cabells despentinats que portava a la mà dreta una pilota multicolor i amb el qual aprengueren a llegir en la nostra llengua. Va nàixer al bell mig d’un desert bibliogràfic quant a llibre per a infants en la nostra llengua, Pau, el nostre “petit príncep”, aconseguí fer-se un lloc a les aules i als cors dels xiquets i les xiquetes d’entre sis i vuit anys.

Ara, de la mà de Denes Editorial, arriba una nova edició, la cinquena, però aquesta vegada vestida amb tots el colors que va realitzar el dibuixant Teo, Serà l’hora de què Pau i la seua germana Tere coneguen uns nous lectors i lectores, uns nous amics i amigues trenta-cinc anys més tard?

Dels autors:

Maria Victòria Navarro Faus (Xeraco, 1952)

Va estudiar Magisteri a ciutat de València. Viu a Picanya on treballa a l’ensenyament públic, essent una de les mestres impulsores de la introducció de les línies en valencià. Va treballar de mestra a la mítica Tramuntana, la primera escola en la nostra llengua al País Valencià. Membre fundadora d’ACIES i el MCEP-PV. Va col·laborar en l’organització de la 17a Trobada d’Escoles en valencià a l’Horta Sud. Ha estat coautora de nombrosos llibres de text per a l’ensenyament del valencià en els primers nivells com ara El món de Raig , El món de Xispa, Menta, Cabrioles. Les carpetes d’aprenentatges bàsiques, El projecte Donyets i El bagul de les paraules. Presidenta de l’Associació d’Agermanament de Picanya amb el poble de Panazol, a Occitània.

Alfred Ramos González (Castelló de la Plana, 1951)

Mestre i escriptor. Als anys setanta formà part del cinema independent valencià i, amb Joan Vergara, va dirigir els curtmetratges Terres d’arròs i Carles Salvador. Membre fundador d’ACIES i el MCEP-PV, participà en l’organització de les primeres Escoles d’Estiu del PV. Els seus treballs com a professional de l’ensenyament inclouen els llibres Sambori, Raïm de pastor i les sèries Baladre, Alimara i Ortografia. Treball sistemàtic. En col·laboració amb Francesc Martínez, s’ha centrat en estudiar la premsa de l’Horta Sud. Ha publicat també El fantasma del carrer Cavallers i Ciclisme en la sang. És membre del consell de redacció de la revista Saó. Va ser director de la revista Celobert. Ha rebut els premis Joanot Martorell, Raquel Payà i, amb Francesc Martínez, el VI Premi d’Investigacions de l’HS i Benvingut Oliver . En l’actualitat dirigeix la col·lecció d’Estudis Locals Pont Vell editada per l’Ajuntament de Picanya.

Tere Pitxer Llop Va nàixer a la ciutat de València

Mestra d’escola. Animadora constant dels moviments de renovació pedagògica va ser membre fundador de la Secció de Pedagogia de Lo Rat Penat (1964-69). Com a tal i en companyia d’altres mestres valencians va assistir a Santander, en l’any 1969, al I Encontre Peninsular de Tècniques Freinet, l’inici de la coordinació de l’escola Moderna a l’Estat Espanyol després de la Guerra Civil. Col·laborà en la secció “Pedagògiques” de la revista Gorg (1969-1972). Ha estat professora dels cursos de Lingüística Valenciana i la seua didàctica de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de València que començaren en 1974. Va participar com a professora en nombroses Escoles d’Estiu del PV des de la primera en 1976. És membre fundador també d’ACIES i del MCEP.PV, dels quals va estar coordinadora molts anys del Grup d’Educació Infantil. Ha estat coautora de diversos llibres d’ensenyament i també de l’assaig Escola i llengua al País Valencià, finalista dels II Premis Octubre, a l’any 1976.

Título: EL LLIBRE DE PAU
Autor: Mª Victòria Navarro, Teresa Pitxer i Alfred Ramos
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 19x23,5 cm.
Pàgs. 88
PVP: 14,90 €.
ISBN: 978-84-92768-83-7

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   gener 2018   »
dididididididi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 8 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: