• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

45. Tridente residencial

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial Castellà - Col·lecció Calabria

Título: TRIDENTE RESIDENCIAL
Autor: Juanvi Mena

Juanvi Mena contempla el Mediterráneo y se olvida que ya cuenta medio siglo de experiencias sobre este planeta de chimpancés. Nacido en Alaquàs, Juanvi Mena es un apasionado de la literatura. Lee a grandes tragos y escribe en suaves sorbos.

NUna maleta custodia sus obras editadas por Denes: Ka i les mercenàries, y Penedezeus. De la maleta extrae un sable. En su tintero, todavía le queda amor que ofrecer y recibir. ¡Y teatro por estrenar! Ilusionado, Juanvi Mena sonríe. Otea la playa y se relaja. Al alcance de sus labios está Tridente Residencial.

—¿Eres la guadaña?,

musita Natalia.

—¿Cómo dices?, replica la imperturbable desconocida.

—¿Quién eres?, insiste Natalia, y antes de darle opción a que responda, gira sobre sus pasos, se planta junto a ella y le entrega dos entradas.

—¡Ten!

—Merci.

—Abril, detalla Natalia.

—Palau De La Música. Interpretaremos La Tercera Sinfonía, en re menor, de Gustav Mahler. Ahora dime quién eres y qué diablos haces aquí.

—Me llamo Petra, y soy pianista.

 

Título: TRIDENTE RESIDENCIAL
Autor: Juanvi Mena
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 13x19,5 cm.
Pàgs. 192
PVP: 11 €.
ISBN: 978-84-92768-80-6

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   gener 2018   »
dididididididi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 36 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: