• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • T'oferim les nostres col·leccions

  Per que hem de mantindre la il·lusió, els sons, les aventuras... cada vegada que obrim un libro...

  Veure mès

45. Tridente residencial

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial Castellà - Col·lecció Calabria

Título: TRIDENTE RESIDENCIAL
Autor: Juanvi Mena

Juanvi Mena contempla el Mediterráneo y se olvida que ya cuenta medio siglo de experiencias sobre este planeta de chimpancés. Nacido en Alaquàs, Juanvi Mena es un apasionado de la literatura. Lee a grandes tragos y escribe en suaves sorbos.

NUna maleta custodia sus obras editadas por Denes: Ka i les mercenàries, y Penedezeus. De la maleta extrae un sable. En su tintero, todavía le queda amor que ofrecer y recibir. ¡Y teatro por estrenar! Ilusionado, Juanvi Mena sonríe. Otea la playa y se relaja. Al alcance de sus labios está Tridente Residencial.

—¿Eres la guadaña?,

musita Natalia.

—¿Cómo dices?, replica la imperturbable desconocida.

—¿Quién eres?, insiste Natalia, y antes de darle opción a que responda, gira sobre sus pasos, se planta junto a ella y le entrega dos entradas.

—¡Ten!

—Merci.

—Abril, detalla Natalia.

—Palau De La Música. Interpretaremos La Tercera Sinfonía, en re menor, de Gustav Mahler. Ahora dime quién eres y qué diablos haces aquí.

—Me llamo Petra, y soy pianista.

 

Título: TRIDENTE RESIDENCIAL
Autor: Juanvi Mena
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 13x19,5 cm.
Pàgs. 192
PVP: 11 €.
ISBN: 978-84-92768-80-6

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Meridiano


PopUp MP3 Player (New Window)

Agenda

«   abril 2014   »
dididididididi
 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 128 visitants en línia

Samarucs

Drets legals: