• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

1. Mujeres y lenguaje

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial Castellà - Col·lecció Calabria

Título: MUJERES Y LENGUAJE
Autor: Ricard Morant, Miquel Peñaroja y Julia A. Tornal

 

Las diferencias sexuales apenas pueden esconder la igualdad esencial de los seres humanos. Esto es evidente en nuestros primeros meses de vida. La sociedad, sin embargo, ha asignado y asigna a las mujeres y a los hombres papeles diferentes.

Nacemos iguales, pero crecemos y nos desarrollamos de manera diferente, y así se va formando, respectivamente, un lenguaje femenino y masculino, con rasgos propios.

Título: MUJERES Y LENGUAJE
Autor: Ricard Morant, Miquel Peñaroja y Julia A. Tornal
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 13x19,5 cm.
Pàgs. 152
PVP: 11 €.
ISBN: 84-88578-57-1

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 63 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: