• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

32. Los mejores vinos y vinateros valencianos.

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial Castellà - Col·lecció Calabria

Título: LOS MEJORES VINOS Y VINATEROS VALENCIANOS
Autor: Joan C. Martín Martínez

Joan C. Martín es enólogo, su vocación vitivinícola surgió trabajando con su familia de viticultores en la comarca de Hoya de Buñol, territorio donde se crió con el ambiente de las diferentes tareas de las viñas y la elaboración del vino.

 

Este libro contiene la mayoría de los noventa y dos artículos que el autor ha publicado en El País, los agostos de los años 2004, 2005 y 2007.

Se les han añadido, algunos más, de bodegas y vinos que en aquellos años, o no existían o sus vinos acababan de nacer y que por sus méritos debían ser incluidos en un libro de este título. Así mismo, se han eliminado artículos de vinos que han cambiado su tipología más allá de lo reconocible, o que en el artículo original se hablaba de una variedad y el actual está hecho con otra.

Título: LOS MEJORES VINOS Y VINATEROS VALENCIANOS
Autor: Joan C. Martín Martínez
Nivel: Jóvenes y adultos
Format: 14x21,5 cm.
Pàgs. 258
PVP: 22 €.
ISBN: 978-84-92768-11-0

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 71 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: