• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Les nostres Col·leccions

PDF Imprimeix Correu electrònic

COL·LECCIÓ "BÀSICA"
Aquesta col·lecció naix amb l'objectiu de donar a conéixer obres d'autors valencians de tots els temps, que han influït d'una manera positiva en la societat valenciana del seu moment. Amb aquestes bases, pretenem encabir dins la col·lecció tant obres valencianes com traduccions importants fetes per valencians; així com l'obra periodística de diversos escriptors-periodistes que ens donaran a conéixer els aspectes bàsics del nostre poble. Aquesta col·lecció ens oferirà, en conjunt, una amplia visió panoràmica de la nostra societat.
Gènere: estudis sobre la llengua.
Il·lustracions: blanc i negre.
Nombre de títols: 2.
Públic: adult i juvenil.

COL·LECCIÓ "CALABRIA"
Aquesta col·lecció va nàixer amb la idea d'obrir noves perspectives i mercats a la nostra editorial, iniciant una col·lecció exclusivament en castellà, amb autors valencians o sobre temàtiques valencianes. Els títols de la col·lecció reflecteixen aquesta idea, a més de ser el primer intent de la nostra editorial en el camp de la narrativa per a adults.
Gènere: assaig, biografies, narrativa, i periodisme.
Il·lustracions: blanc i negre, color.
Nombre de tí­tols: 7.
Públic: adult i juvenil.

DICCIONARIS
Gènere: estudis sobre la llengua.
Il·lustracions: blanc i negre, color.
Nombre de tí­tols:
Públic: adult i juvenil.

COL·LECCIÓ "ESTUDIS"
La col·lecció Estudis pretén arribar als aspectes lingüístics menys coneguts, com són les disciplines d'onomàstica i toponímia, la descripció dialectal, la fraseologia o les discussions sobre la normativa, entre d'altres. Normalment amb col·laboració amb diversos organismes públics com universitats i instituts d'estudis, hem donat suport a congressos d'arreu del país, ja que creiem necessaris estudis des de tots els vessants lingüístics, sobretot aquests menys coneguts i treballats, per tal de normalitzar l'ús de la nostra llengua.
Gènere: estudis sobre la llengua.
Il·lustracions: blanc i negre, color.
Nombre de tí­tols: 11.
Públic: adult i juvenil.

COL·LECCIÓ "INVESTIGACIÓ FFP"
Gènere:
Il·lustracions: blanc i negre, color.
Nombre de tí­tols:
Públic: adult.

COL·LECCIÓ "MÓN D'ART"
Aquesta col·lecció, tancada per ara, ha estat feta amb la intenció de donar a conéixer la concepció de l'art, els mètodes creatius, els móns estètics de diversos artistes reconeguts, tant del País Valencià com forans. L'editorial Denes té la concepció d'art total, així s'apleguen en aquesta col·lecció la pintura i l'escriptura per fer d'aquestes unes obres de gran bellesa plàstica i literària.
Gènere: pintura.
Il·lustracions: blanc i negre, color.
Nombre de títols: 5.
Públic: adult i juvenil.

 

COL·LECCIÓ “RENT”

Rent és una col·lecció de literatura religiosa contemporània, que comprén diferents gèneres: narrativa, poesia, assaig, teatre… L’editorial Denes posa a l’abast del públic un conjunt d’obres que ens acosten a la millor literatura d’inspiració cristiana feta des del segle XIX als nostres dies. Textos que reuneixen els valors estètics, culturals i espirituals d’uns escriptors que mostren en les seues creacions la bellesa i la profunditat d’un humanisme alhora arrelat i transcendent. http://rentllibres.wordpress.com

Gènere: literatura religiosa contemporània

Públic: adult i juvenil

COL·LECCIÓ "TEATRE"
Continuant en col·laboració amb la Societat Coral "el Micalet", l'editorial Denes patrocinà l'any 2000 el Premi de Teatre "Micalet", per a obres de teatre escrites en valencià. Des de l'editorial creiem necessari fer una aposta per aquest gènere, una mica oblidat per tots, tot seguint la nostra política de redreçament cultural. A més, donat l'èxit de la col·lecció, hem cregut idoni ampliar–la a obres d'autors valencians de notòria qualitat.
Gènere: teatre.
Il·lustracions: blanc i negre, color.
Nombre de tí­tols: 4.
Públic: adult i juvenil.

 

COL·LECCIÓ "TÈCNICA"
En aquesta col·lecció s'apleguen diverses obres el sentit de les quals és ser d'utilitat per a l'ús escrit de la llengua. Tant els aprenents com els mestres tenen en aquesta col·lecció obres de consulta per als dubtes que puguen sorgir, tant els més comuns com aquells de més difícil explicació. Des de la vessant escolar o des de la vessant professional del corrector. No debades està formada per obres de Francesc Ferrer Pastor.
Gènere: materials didàctics.
Il·lustracions: blanc i negre, color.
Nombre de títols: 5.
Públic: adult, juvenil i infantil.

COL·LECCIÓ "CONTARALLES DE LA MEUA TERRA"
Contaralles, rondalles de tota la vida, imaginatives, enginyoses, fantàstiques, amb una xicoteta dosi moral d'aprofitament per als xiquets. Històries que la saviesa popular creà en algun moment donat com a narració oral i que ara apleguem en aquesta col·lecció perquè les fruïu d'una manera divertida. Veureu que no han perdut gens de vigència.  
Gènere: contes.
Il·lustracions: color.
Nombre de títols: 6.
Públic: infantil (6 a 8 anys)

COL·LECCIÓ "CONTES DE TOTS"
Són històries que parlen de meravelles i fantasies, de fets que mai han ocorregut (o si?) la realitat es barreja amb la imaginació per fer d'aquests contes una finestra oberta a tot allò mític o màgic, localitzats als nostres llocs comuns. També la fantasia de les vostres mans forma part d'ella, com no! si són els contes de tots!
Gènere: contes.
Il·lustracions: blanc i negre, color.
Nombre de títols: 12.
Públic: infantil i juvenil (8 a 12 anys)

COL·LECCIÓ "LES NOSTRES TRADICIONS"
Les nostres tradicions, les de sempre, les nostres endevinalles, els costums, les particularitats i tot allò que ens ha fet esdevenir els valencians que som ara són els motius centrals d'aquesta col·lecció. Un passeig al llarg de la història, la llengua i la societat, vist amb els ulls d'un xiquet.
Gènere: contes.
Il·lustracions: color.
Nombre de títols: 11.
Públic: infantil i juvenil (8 a 12 anys)

COL·LECCIÓ "BIOGRAFIES"
Aquesta col·lecció naix amb el propòsit d'acostar als xiquets la vida dels personatges més destacats de la cultura valenciana en tots els seus vessants; així com retre des del llibre un xicotet homenatge a aquestes persones que durant el segle XX han influït la societat valenciana i han ajudat a conformar-la com la coneixem en l'actualitat.
Gènere: biografies.
Il·lustracions: color.
Nombre de títols: 6.
Públic: infantil i juvenil (8 a 12 anys)

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 55 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: