• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

40. Su árbol de sangre

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial Castellà - Col·lecció Calabria

Título: SU ÁRBOL DE SANGRE
Autor: Rose Steel

 

Nace en el sugestivo mes de febrero. Desde siempre, tuvo una clara pasión por la escritura, empezando a escribir con tan sólo seis años.

Con una gran capacidad para escribir sobre todos los estilos, es en los de sensaciones góticas y con un toque sutil de misterio donde mejor sabe hace volar su imaginación. Gracias a sus estudios superiores, Rose Steel, ha tenido influencias de los más importantes escritores de la literatura universal de todos los siglos, desde los más antiguos a los más modernos para crear así un estilo único que sabe moverse en todas direcciones.

Publica ahora su segundo libro en esta colección, a la espera de tener un merecido reconocimiento. La vida de la joven Christabel d’Otranço, muchacha con un don innato para el canto, dio un vuelco cuando se cruzó en su camino el arrogante Sir Daniel Sverk, prometido de su prima. Tras jurarle amor y matrimonio, la vida de Christabel, se ve truncada por un ardid de su maquiavélica prima.

La vida de la joven Christabel d’Otranço, muchacha con un don innato para el canto, dio un vuelco cuando se cruzó en su camino el arrogante Sir Daniel Sverk, prometido de su prima. Tras jurarle amor y matrimonio, la vida de Christabel, se ve truncada por un ardid de su maquiavélica prima.
Es, a partir de entonces cuando Christabel renace en la oscuridad arrastrando víctimas a su paso hasta que, vuelve a cruzarse en su camino otro ser arrogante: el pirata Sir Daniel Drake.

Título: SU ÁRBOL DE SANGRE
Autor: Rose Steel
Nivel: Jóvenes y adultos
Format: 13x19,5 cm.
Pàgs. 208
PVP: 10,9 €.
ISBN: 978-84-92768-60-8

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 37 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: