• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Qui som?

PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Editorial Denes va encetar l’activitat de les seues edicions amb els diccionaris i les obres del lexicògraf Francesc Ferrer Pastor, que des de l’any 1956 desenvolupà el seu treball. Actualment continuem amb la nostra tasca mentre ampliem el nostre catàleg amb la incorporació de nous llibres encaminats pedagògicament a l’ensenyament del valencià.

A partir d’aquesta iniciativa s’han consolidat gradualment diverses col·leccions literàries i l’editorial ha adquirit una implantació en el mercat i entre els lectors els quals reconeixen l’esforç i el prestigi dels autors del nostre catàleg.

Entre les nostres col·leccions, hi destaquem la «Francesc Ferrer Pastor» d’investigació, «Estudis», dedicada a treballs i investigacions tendents a la recuperació i el coneixement dels trets culturals i cient·fics valencians, i la «Bàsica», iniciada recentment, dedicada d’una manera àmplia a l’assaig i la difusió de temes literaris i socioculturals des d’una perspectiva valenciana.

La publicació de poesia es troba compresa en el segell «Edicions de la Guerra», amb mig centenar d’autors de la poesia universal, clàssics i actuals. Així com la col·lecció Teatre, amb autors en la nostra llengua de notòria qualitat.

Recentment hem iniciat la publicació d’una col·lecció en llengua castellana, «Calabria», dividida en sèries: «Calabria» / periodismo; «Calabria» / biografía; «Calabria» / teatro; «Calabria» / ensayo; «Calabria» / poesia.

També hi comptem amb col·leccions adreçades als lectors infantils i juvenils: «Contes de Tots», «Les Nostres Tradicions», «Contaralles de la Meua Terra», «Les aventures de l’eriçó Costumeta», «Poble a poble » i «Biografies», les quals formen un conjunt d’uns cinquanta títols.

D’acord amb això, Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de dos centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i està adreçat a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

Francesc Ferrer
Editor

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 66 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: