• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Telèfon: 96 397 44 66

Informació: VALENCIÀ: comandes domiciliats a Espanya, resta consultar tarifa. Podeu adquirir el llibre en qualsevol de les llibreries habituals. Si axó no us fóra possible, no dubteu en comunicar-nos-ho i us el servirem des de l'Editorial

Pot realitzar la seua comanda i enviar-nos el comprovant de pagament. Nosaltres farem arribar la seua compra a casa.
Entitat 0081 Oficina 1308 DC 43 Compte 0001021903
de Sabadell-CAM

NOTA: en el mensage diga'ns la direcció d'enviament, un telèfon de contacte, les dades del llibre i la quantitat.

Procediment: Envie'ns el seu comanda a través d'este missatge, realitze l'ingrés en el nostre compte bancari i faça'ns arribar el comprovant d'ingrés a esta adreça de mail: vendes@editorialdenes.com i immediatament es despatxarà el seu comanda.


CASTELLANO: Pedidos domiciliados en España, resto consultar tarifa. Puede adquirir el libro en cualquiera de las librerías habituales. Si eso no fuera posible, no dude en comunicarnoslo y se lo enviaremos desde la Editorial.

Puede realizar su pedido y enviarnos el comprobante de pago escaneado. Nosotros haremos llegar su compra a casa.
Entidad 0081 Oficina 1308 DC 43 Cuenta 0001021903 de Sabadell-CAM

Nota: en el mensaje díganos la dirección de envío, un teléfono de contacto, los datos del libro y la cantidad.

Procedimiento: Envíenos su pedido a través de este mensaje, realice el ingreso en nuestra cuenta bancaria y háganos llegar el comprobante de ingreso a esta dirección de e-mail: vendes@editorialdenes.com e inmediatamente será despachado su pedido.

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   març 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

more ...

Qui està en línia

Tenim 69 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: