• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Benvinguts al Portal dels llibres

61. La inmensa minoría

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: 61. La inmensa minoría
Autor: Rafael Prats Rivelles

 

Nacido en Valencia en 1943, Rafael Prats Rivelles fue un periodista valenciano cuya trayectoria profesional estuvo vinculada eminentemente al mundo cultural. Ejerció tanto la información diaria como la crítica taurina, cinematográfica o literaria pero, sobre todo, la crítica de arte.

Llegiu-ne més...
 

Libro de libros - Enrique Gallud Jardiel

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: LIBRO DE LIBROS
Autor: Enrique Gallud Jardiel
Prólogo de Júlia Tornal

 

Los antíguos ya consideraban que la aparición y utilización de los alfabetos y de la escritura, casi al mismo tiempo que la aparición de la agricultura, fueron las primeras señales de la Humanidad. Pero la escritura necesitaba un soporte, un medio que le permitiera trascender al propio autor, el cual podía así compartir su información y proyectarla en el futuro para que perviviera en el tiempo.

Llegiu-ne més...
 

Al-Azraq - Sapiens.cat

PDF Imprimeix Correu electrònic

http://www.sapiens.cat/
24.
Al-Azraq. el cabdill andalusí que desafià Jaume I
Autor: Josep-David Garrido i Valls

El darrer gran cabdill dels andalusins al regne de València va ser Muhammad ibn Hudhayl, més conegut com al-Azraq (el blau). Tot i que la seva figura és encara avui bastant desconeguda, sabem que va viure a mitjan segle XIII i que va desafiar el poder de Jaume I.

Llegiu-ne més...
 

Al-Azraq - El Temps

PDF Imprimeix Correu electrònic

El Temps
24. Al-Azraq. el cabdill andalusí que desafià Jaume I
Autor: Josep-David Garrido i Valls

Al-Azraq: el cabdill medieval que roman viu.
Les festes de Moros i Cristians d'Alcoi del País Valencià situen en l'actualitat la batalla decisiva que les tropes musulmanes i cristianes lliuraren a la localitat al segle XIII, més concretament el 1276. D'aquest fet, i com és habitual en qualsevol conflicte, tan sols queda constància de la "gran gesta" dels vencedors. Aquest període històric, de fet, ens arriba documentat a través del 'Llibre dels Fets', de Jaume I. Però... qui era el visir Al-Azraq, i per què lluitava per resistir a la Muntanya?

Llegiu-ne més...
 

A trenc d'alba

PDF Imprimeix Correu electrònic

Títol: A trenc d'alba
Autor: Agustí Colomer

.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

Pàgina 4 de 6

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 59 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: